Overslaan en naar de inhoud gaan

Loading...

WeDeMo Pro

Zolderrenovatie

Als geregistreerd aannemer en pro plaatser van VELUX zijn wij gespecialiseerd in het (her)inrichten van bestaande zolders. Wij slagen er telkens in om, hetzij in eigen beheer, hetzij in samenwerking met uw architect, de beschikbare ruimte maximaal te benutten.

De zolder bleef lang een stoffige opslagplaats voor rommel. Uit het oog uit het hart. Een ruimte waar je nooit echt woont en maar af en toe komt. Die tijd lijkt stilaan voorbij. De trend van de laatste jaren? Zolderrenovatie

Een zolder als extra slaapkamer of badkamer

Ooievaar op komst? Dan ben je graag voorbereid op de komst van de baby. Je richt een extra slaapkamer in voor de kleine spruit in spé meteen met een en suite badkamer. Een extra badkamer? Een verhoogd comfort in huis. Ideaal voor samengestelde gezinnen. Of een heerlijk idee om lekker te ontspannen: een persoonlijke wellness-ruimte met sauna en infraroodcabine. Helemaal ambitieus? Tover je stoffige zolder om in een moderne loft.

Meer ideeën? Laat het ons gerust weten.

Een zolder als multimedia- of hobbyruimte

Barst je woonkamer uit haar voegen? Krijg je alles moeilijk geplaatst ( boeken, dvd’s, games, consoles,..) Tijd om je zolder om te toveren tot een volwaardige ruimte. Enkele ideeën: multimediaruimte, thuisbioscoop, hobbyruimte, speelkamer, fitnessruimte, thuiskantoor maak van je zolder de meest gezellige ruimte van je huis zowel in de zomer als in de wintermaanden.

Voordelen van zolderrenovatie

  • Bouw je stoffige zolder om tot een functionele ruimte
  • Creëer een meerwaarde op je woning met een extra slaapkamer
  • Breid je woning uit zonder bij en/of aanbouw